KOOKWORKSHOPS

Een avondje uit, teambuildings avond, het vieren van een jubileum, of een bijzondere gebeurtenis. Dit en nog vele andere redenen kunnen de aanleiding zijn voor een gezellige en leerzame workshop bij Over de Kook.

Tijdens onze kookworkshops staat u, als gast, centraal. Wij staan voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Daarnaast willen wij dat u een gezellig, sfeervolle en leerzame avond heeft gehad. Tijdens een kook workshop gaat u samen met uw groep/ team aan de slag om gezamenlijk verrassende gerechten te maken van verse eerlijke en heerlijke producten.

AGENDA

Wij zijn gestart met een nieuwe kookgroep op woensdag 31 januari 2018. Inschrijven of meer informatie? Neem contact met ons op.

VOORBEELD INHOUD WORKSHOP:

17.30-18.00 uur Ontvangst aan de bar voor een aperitief en een amuse
18.00 uur Naar de keuken, voorwoord van de Chef. Doornemen van het menu, bespreken van knelpunten, demonstratie van technieken.
18.15 uur Verdelen van groepjes, naar gelang het aantal gerechten.
18.15-18.30 uur Beginnen met koken (voorbereidingen / mise en place)
20.00 uur Aan tafel, per gang worden de gerechten afgemaakt, geserveerd, besproken en gegeten.
22.30 uur Afsluiting van de avond met een kopje koffie of thee.

Onze workshop avonden zijn goed gevuld, maar er is ook alle ruimte voor een kookgroep om na de voorbereiding te kunnen netwerken, te kletsen en om er een gezellige leerzame avond van te maken.

Kookworkshops kunnen in verschillende stijlen en thema’s. Hierbij is bijna alles wel mogelijk. Denk hierbij aan koken met streekproducten, buitenlandse gerechten, koken van kleine gerechtjes in amuse vorm of een workshops met enkel vegetarische-, vlees- , vis-, wild- gerechten of koken naar een bepaald dieet. Wij laten u graag koken naar uw wensen. Kijk eens op onze site voor inspiratie en mogelijkheden of bespreek deze met ons.

De prijs van een kookworkshop is afhankelijk van wat uw wensen zijn. De prijzen variëren tussen de €49,50 tot € 75,- afhankelijk van de te gebruiken producten. De gemiddelde prijs van een 4 gangen kookworkshop is €49,50 (inclusief 2 drankjes per persoon).

Kookworkshops kunnen besproken worden vanaf 8 personen. Van september tot en met mei op de maandag, dinsdag en woensdag. Uitzonderingen in overleg.

Heeft u er net zo veel zin in gekregen als wij, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons.


INSCHRIJVEN KOOKWORKSHOPS

Het kookseizoen gaat binnenkort van start! Heeft u een passie voor koken en/of voor lekker eten? Wilt u graag meer te weten komen over verschillende producten, bereidingswijze of technieken? Of wilt u graag inspiratie opdoen voor thuis? Neem nu contact met ons op om u in te schrijven voor een "vaste" kookworkshop.